Äntligen en städfirma

Hej mina vänner!

Idag har varit en väldigt stökig dag, bokstavligen talat… Efter ännu en veckas affärsresa så är jag äntligen hemma i Karlstad igen, problemet? Jo så fort jag öppnade dörren hem så såg det ut som hela havet stormar i hela lägenheten. Med jetlag och sömnbrist är inte städning det första man vill göra när man kommer hem, det var inte heller det första jag gjorde utan jag la mig i soffan för att få uppleva lite svensk tv igen. I soffan så fick jag den briljanta idén att ringa en städfirma för att kolla av hur det skulle fungera med städning i samband med att jag är på mina affärsresor. Så jag började leta runt efter någon städfirma i Karlstad och till slut landade det hela i att jag ringde till JP Legotjänst för att diskutera lite olika alternativ.

Jag behövde inte många minuter för att bestämma mig att det var JP Legotjänst som var rätt städfirma för mig, faktum är att jag bokade in en tid redan tills nästa affärsresa och det känns riktigt bra att kunna komma hem till en städad lägenhet i Karlstad nästa gång.

Nu ska jag ta och njuta av tiden innan det har blivit dags att lämna Karlstad igen för nya affärsäventyr utomlands. Idag blir det middag med familjen och jag ska verkligen rekommendera dem att använda sig av en städfirma för ett stökigt hem är vardag i min familj. Imorgon funderar jag på att ta ett besök ute i skogen och njuta av den svenska miljön innan det är dags för sydeuropeiskt klimat igen.

I nästa inlägg kommer ni få reda på vart min nästa resa bär av och jag kan ge er en liten ledtråd genom att säga att alla vägar bär dit. Ta det lugnt där ute så hörs vi!