Bilverkstad i Gävle

Hejsan svejsan bloggen!

Jag får be om ursäkt för att det inte kom in något inlägg igår men det inträffade en mindre katastrof när jag var på väg upp till fjällen med mina vänner. Vi åkte tidigt igår på morgonen och allt var frid och fröjd, men en lite bit innan Gävle så inträffade det som inte fick hända. Jag överdriver inte när jag säger att varenda lampa på instrumentbrädan började blinka i alla möjliga olika färger. Det var bara stanna direkt på vägen och leta upp närmaste bilverkstad i Gävle. När man är från storstan så är inte hoppet om att få en tid hos en verkstad omgående ganska stor, men Gävle och Nian Motorcenter höjde hoppet.

Som tur var så hade vår andra bil en bogseringslina och Nian Motorcenter hade en tid för oss så fort vi kom fram, snacka om räddare i nöden. Välkomnandet var något ut över det vanliga, paniken övergick snabbt till ett lugn när vi insåg att det här är en bilverkstad som verkligen bryr sig om sina kunder. Efter två timmar så var problemet ordnat och bilen började rulla upp mot fjällen igen, dessutom till ett bra pris.

Längs hela vägen upp så var allt frid och fröjd i bilen, instrumentbrädan var normal och bilen gick som om den vore ny igen. Nu sitter jag här i fjällstugan efter en härlig dag i backen och väntar på att min varma choklad ska bli klar så att jag kan slå på en film och bara njuta av min semester.

Jag vill verkligen rikta ett stort tack till Nians bilcenter, en bilverkstad som räddade våran semester så om ni någon gång skulle få problem i närheten till Gävle så vet ni var ni ska vända er. Håll utkik för imorgon kommer väldigt många härliga bilder från backen här uppe i norr.