Blomsterbudet ringde på dörren

Det ringde på dörren i förmiddags och jag väntade inget besök så jag undrade vem det var. Jag öppnade dörren och blev glatt överraskad, för utanför dörren stod det ett blomsterbud och lämnade över tio röda rosor. Inte hade jag trott att min blivande man var så gammeldags av sig så att han anlitade ett blomsterbud i Trelleborg bara för att få sagt att han älskar mig från djupet av sitt hjärta, sådant trodde jag var något som skedde på mina föräldrars tid när de var unga för 20 år sedan, men så var det inte. Min kille arbetar i Norge i några veckor och vi har inte setts på ett tag. Dessutom är det min namnsdag idag men det hade jag inte koll på själv men det hade däremot min kille så han tyckte därför att det var den rätta dagen att kontakta detta blomsterbud i Trelleborg. Nu står de vackra rosorna i en vas på köksbordet och jag blev såklart glad över denna fina gest. Detta blomsterbud i Trelleborg var utsänd för övrigt från en blomsterbutik som heter Madame Fleur, och just denna blomsterbutik känner jag till sedan tidigare för där har jag många gånger handlat blommor och krukväxter. Min kille hade gått in i deras webbutik och beställt rosorna därifrån som sedan levererades hem till dörren av ett av deras blomsterbud i Trelleborg, och visst är det bra med en webbutik för då går det att beställa blommor oavsett var man befinner sig. Vi gifter oss nästa sommar och jag tror bestämt att jag kommer att beställa brudbuketten ifrån Madame Fleur. Dessa rosor gjorde mig på riktigt gott humör, och jag ville dela denna händelse med er, alla mina fina och kära läsare.