Tack för transporten!

Hallå i stugan!

Nu är jag tillbaka igen efter någon dags uppehåll från bloggen, jag hoppas att ni inte väntat för länge på ett inlägg. Som ni kanske har läst så har jag köpt en sommar stuga en bit utanför Kristianstad i Skåne och håller för tillfället på att renovera om och sätta in lite nya möbler. Stugan är ett totalt renoveringsobjekt och så det är mycket nya möbler som måste sättas in och jag har länge funderat på hur jag ska få mina möbler från butikerna ut till stugan, jag har inte direkt en optimal bil för transport.

Jag har hittat möbler till mitt uterum men dessvärre erbjöd inte butiken någon transport så det var bara för mig att surfa ut på nätet och leta efter något företag i Kristianstad som kunde transportera mina möbler säkert och snabbt. Som en blixt från klarblå himmel så kom jag in på MCDF Transport och det var längesen jag fick ett sådant gott bemötande trots att jag hade väldigt bråttom med att få mina möbler till mig.

Så på morgonen idag kom mina nya möbler och det var inte en skråma på varken soffa, fåtöljer eller bordet. Nu är snart hela stugan klar invändigt och våren är inte ens kommen än, känns fantastiskt skönt. Det enda som återstår nu är att fixa i ordning i trädgården och måla om huset, jag har inte riktigt bestämt mig vilken färg jag ska välja men det lutar i detta nu åt grått. Jag är ingen trädgårdsmästare direkt så därför är min plan att köpa en sån där liten robotklippare så jag inte behöver klippa gräset själv, så härligt när dagens teknik kan vara till stor hjälp.