IF Hållbar Energi AB

Hej mina vänner och välkomna tillbaka till ett rykande färskt inlägg. Jag hoppas förstås att ni alla har det bra och att ni nu är förväntansfulla på att få läsa om vad det här inlägget kommer att handla om. När det gäller det här med möjligheten till att skaffa solceller här i Norrtälje så tänkte jag att jag skulle prata lite med er om ett företag som kan vara behjälpliga inom just det här området. Det finns ett företag som heter IF Hållbar Energi som jag tänkte skriva några ord om för det här företaget har hjälpt mig att installera soleceller på mitt tak, och de kan hjälpa även er som söker ett företag som är inriktat på att hjälpa till inom solceller i Norrtälje med omnejd. 

Först var jag tveksam till om det skulle var någon idé att installera solceller och använda sig av solen som energikälla. Det lät väldigt bra eftersom solenergi är en helt ren form av energi som inte bidrar till miljöförstöringen eller växthuseffekten, frågan var bara om solen lyser tillräckligt mycket så att en installation av solceller på mitt hus i Norrtälje skulle löna sig? Jag förstod tämligen omgående att svaret var ja. Under den ljusa årstiden blir det en överproduktion av el som man säljer till elnätet och när solen lyser för lite köper man bara tillbaka den. Är du intressead av att installera solceller här i Norrtälje med omnejd råder jag dig att höra av dig till IF Hållbar Energi så hjälper de dig att hitta rätt solceller utifrån dina behov och önskemål. Företaget är beläget i Rånäs och de hjälper även er i städer runt omkring, så som Rimbo, Uppsala och Knivsta med omnejder. Det var allt för mig för den här gången, ha det nu så bra!