Flyttstädning i Helsingborg

Hej där!

Jag hoppas att läget är bra med er och att ni fått en lugn inledning på veckan. Det har blivit dags för mig och min sambo att plocka undan i vår lägenhet så att vi kan flytta in i vår nya lya mitt i Helsingborg, vi har länge varit oense om huruvida vi ska låta en firma ta hand om flyttstädning i lägenheten eller som vi ska göra det själva. Eftersom jag är lite lat så är jag helt klart den personen som röstar för flyttstädning och har redan hört mig av till bekanta om de vet någon bra firma som sköter den biten. Faktum är att flertalet av mina bekanta tipsade mig om Ewas Städservice, ett företag i Helsingborg som bland annat bidrar med flyttstädning. Jag litade på de i min omgivning och tog kontakt med Ewas Städservice för att boka en städning, de gav mig väldigt bra förtroende genom att fråga om jag hade några specifika önskemål och var allmänt trevliga.

Nu mina följare så behöver jag era tips på hur jag ska berätta det här för min sambo, jag vet att hon inte kommer bli jätteglad när jag tog saken i egna händer och bokade flyttstädning. Jag har en liten plan på att ta henne till en restaurang i Helsingborg samtidigt som lägenheten städas så att hon kanske tycker att det var värt det till slut. Mitt andra alternativ är att vi tar en hel dagstur till Helsingör för att äta gott och promenera bland fina byggnader och butiker.

Jag kommer givetvis att skriva ett inlägg så fort städningen är avklarad och för er som är nyfikna på sambons reaktion så kommer det ett inlägg om det också, men tills dess så får ni hålla ut för nu ska jag packa ner det sista i lägenheten.