Havsblå bil i Solna

God morgon bloggen!

En ny dag är här och jag tänker idag berätta er om en spontan och lite smått galen händelse som inträffade igår på vägen hem från jobbet. Som ni vet så arbetar jag i Solna och vid rusningstrafiken är det väldigt mycket tid som ska spenderas på att sitta och krypköra. I denna superlånga kö så kommer det en bil och gör i motsatt riktning. Kjell Sönner, Målare Solna står det på bilen. Jag tänker inte så mycket på det förutom att jag blir lite intresserad och funderar på vad för typ av målare han är.

Länge funderar jag på om jag ska ta upp mobilen och surfa in på webben för att se om jag kan hitta lite mer information om denna målare, men eftersom jag följer lagen så väntar jag med att ta fram mobilen tills jag har kommit hem. Med andra ord så sitter jag i ungefär en halvtimme och funderar på vad för typ av måleri Kjell Sönner sysslar med, kanske målar han byggnader eller är han möbel målare. Tankarna minst sagt flödade…

Rostskyddsmålning, där har vi svaret på vad bland annat Kjell Sönner gör. Ni vet hur jag alltid sagt att jag vill ha en ny bil, tänk om jag fick chansen att göra om min bil istället. Lite spontant och på studs ringde jag till Kjell Sönner och vilken härlig snubbe. Han ville absolut måla om min bil och sitter faktiskt i detta nu i sin bil och kör genom Solna för att påbörja arbetet. Så om ni någon gång ser en havsblå Audi köra genom Solna så är det bara att hälsa.

Budskapet med detta inlägget är att man kanske inte alltid behöver något nytt utan att det ibland räcker med att göra om något man redan har. Så vill du måla om din bil med rostskyddsmålning så tycker jag absolut du ska slå Kjell Sönner en signal.

Ta hand om er mina vänner!