Städservice och kontorsstädning

God dag bloggen! Efter många om och men så kommer det äntligen ett nytt blogginlägg och denna gången handlar det om ett litet tips. Jag har haft fullt upp med en flytt, eftersom jag arbetar hemifrån så är det både min kontorsdel och mitt vanliga hem som har behövts städas upp och gjorts i ordning för visning. 

Jag vill därför rikta ett stort tack och tipsa alla er till att kontakta MJ Service om ni behöver hjälp med kontorsstädning eller städservice i allmänhet. Det hela började för några dagar sedan när jag insåg att det bara var en vecka kvar tills visningen för mitt hus i Ljungby skulle ut på visning. Paniken var framme och jag visste inte riktigt hur jag ska skulle gå till väga eftersom det var en hel del som behövde städas samtidigt som jag behövde arbeta. Vad skulle jag ta mig till?

Efter ett telefonsamtal med MJ Service så kom de hem till mig och gjorde en gratis förbesikting och två dagar efter besiktningen så kom de hem för att påbörja en städning av mitt kontor och mitt hem. Vilken städservice kan jag säga, noggrannheten och kundservicen var verkligen på topp!

Så nu sitter jag här med en dag till visning och har ett skinande rent hem med ett kontor där alla papper inte ligger huller om buller längre. Behöver du städservice eller kontorsstädning i närheten av Ljungby så är MJ Service definitivt något för dig. Dessutom var all städning miljövänlig. Typiskt att jag ska flytta en bit från Ljungby nu så att jag inte kan använda MJ Service mer…

Sådär det var veckans tips från mig till er. Nästa inlägg kommer bli riktigt spännande så håll utkik!